ISO 50001
Energiledelse

Formålet med denne standarden er å gjøre det mulig for organisasjoner å etablere systemer og prosesser som er nødvendige for å kontinuerlig forbedre energiytelse, inklusive energieffektivitet, energianvendelse og energiforbruk. Den beskriver hvilke krav som må oppfylles for å implementere et effektivt energiledelsessystem (EnMS), som spiller en viktig rolle i hvordan bedrifter måler, styrer og kontrollerer sin energistyring. 

Kontakt Dovre

ISO 50001 Sertifisering

ISO 50001:2018 er den internasjonalt anerkjente standarden som gir et systematisk rammeverk for organisasjoner som ønsker å forbedre sin energiledelsespraksis og forbedre energibruken.

Rammeverket fastsetter kravene til å etablere, implementere, vedlikeholde og kontinuerlig forbedre en EnMS i en organisasjon.

ISO 50001 er utviklet for å hjelpe organisasjoner med å ta en proaktiv tilnærming til styring av energi, identifisere muligheter for energibesparelser og bidra til envi

Hva er fordelene med ISO 50001 standarden?

Implementering av et energiledelsessystem gir en rekke fordeler for organisasjoner og tilbyr en helhetlig tilnærming til kontinuerlig forbedring av produkter, tjenester og operasjoner. ISO 50001-sertifisering for energiledelse demonstrerer en forpliktelse for organisasjonen og øker tilliten til din bedrift hos kunder og interessenter.

Noen fordeler med ISO 50001-standarden inkluderer:

  • Forbedret energi effektivitet

  • Kostnadsbesparelser

  • Overholdelse av lover og forskrifter

  • Opptimal logistikk og transport

  • Operasjonell kontroll

"When we engaged Dovre Sertifisering I was immediately put at ease due to the open and approachable manner of their auditors and staff"

"Dovre Sertifiseiring were very knowledgeable in the area of energy management and had a personable approach during the certification process"

Hvordan bli ISO 50001 sertifisert

Å oppnå ISO 50001 Energiledelse sertifisering innebærer implementering av et styringssystem.

Hundrevis av organisasjoner har blitt sertifisert til ulike ISO-standarder av Dovre Sertifisering, inkludert bedrifter som Stangeland, Beerenberg osv.

Våre eksperter innen ISO-vurdering vil gjennomføre en omfattende flertrinns vurderingsprosess for å revidere ditt miljøstyringssystem og avgjøre om din organisasjon overholder ISO 50001-kravene. Hvis selskapet ditt trenger en gap-analyse før sertifisering, kan vi også tilby denne tjenesten til selskapet ditt.

Les mer

Start reisen til sertifisering

Kontakt vårt team for et gratis og uforpliktende tilbud fra vårt dedikerte profesjonelle ISO Business Development-team for å starte din ISO-sertifiseringsreise. Vi skreddersyr tilbudene våre for å møte dine krav, og vi støtter en rekke ISO-standarder, inkludert ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 50001 og ISO 3834.

Finn ut mer om Dovre Sertifisering sine akkrediteringer, oppdag våre kundetestimonier og finn ut mer om hvordan vi kan sertifisere ditt styringssystem.

Kontakt oss