ISO 3834-2

Kvalitetskrav til smeltesveising

ISO 3834 standarden skal sikre at kvaliteten opprettholdes innen sveiseutførelse, og beskriver hvordan man bygger opp et styringssystem i utføring av ulike sveiseapplikasjoner. 

Ta kontakt

ISO 3834-2 Sertifisering

ISO 3834-2 er en del av ISO 3834-standardserien som fokuserer på kvalitetskrav for sveising av metalliske materialer. Denne spesifikke standarden er rettet mot bedrifter som ønsker å sikre høyeste kvalitet i sine sveiseprosjekter, og den gir detaljerte retningslinjer, forskrifter og tekniske krav for å oppnå dette. Standarden er internasjonalt anerkjent.

ISO 3834-2 standarden gir organisasjoner som arbeider med smeltesveising en strukturert ramme for systematisk å håndtere forberedelse til sveising, gjennomføring og sluttkontroll av sveiste forbindelse og produkter. Standarden setter også krav til dokumentasjon og kompetanse samt gir en ramme for å overholdelse av forskrifter.

Å oppnå ISO 3834-2 sertifisering viser en forpliktelse til å etablere samt kontinuerlig forbedre bedriftens systemer for pålitelig sveiseutførelse.  

Hva er fordelene med ISO 3834-2 standarden?

Implementering av et styringssystem for sveiseutførelse gir en rekke fordeler for organisasjoner og tilbyr en helhetlig tilnærming til kontinuerlig forbedring av produkter, tjenester og operasjoner. ISO 3834-2 sertifisering for demonstrerer en forpliktelse til kvalitet og kundeservice, og øker tilliten til din bedrift hos kunder og interessenter. Et effektivt styringssystem for sveiseutførelse gjør det mulig for organisasjoner å optimalisere sveise prosesser, engasjere ansatte, øke effektivitet og produktivitet i sveiseoperasjoner samt forbedre kvaliteten  og sikkerheten på sveisede produkter. Resultat er at bedriften får styrket tillit blant kunder og partnere.

Noen fordeler med ISO 3834-2-standarden inkluderer:

  • Konkurransefortrinn

  • Kostnadsbesparelser

  • Overholdelse av lover og forskrifter

  • Opptimale sveiseprosesser

  • Operasjonell kontroll

  • God kontroll med sluttprodukt

"When we engaged Dovre Sertifisering I was immediately put at ease due to the open and approachable manner of their auditors and staff"

"Dovre Sertifiseiring were very knowledgeable in the area of energy management and had a personable approach during the certification process"

Hvordan bli ISO 3834-2 sertifisert

Å oppnå ISO 3834-2 sertifisering innebærer implementering av et styringssystem.

Hundrevis av organisasjoner har blitt sertifisert til ulike ISO-standarder av Dovre Sertifiseirng, inkludert bedrifter som Stangeland, Beerenberg osv.

Våre eksperter innen ISO-vurdering vil gjennomføre en omfattende flertrinns vurderingsprosess for å revidere ditt miljøstyringssystem og avgjøre om din organisasjon overholder ISO 3834-2 kravene. Hvis selskapet ditt trenger en gap-analyse før sertifisering, kan vi også tilby denne tjenesten til selskapet ditt.

Les mer

Start reisen til sertifisering

Kontakt vårt team for et gratis og uforpliktende tilbud fra vårt dedikerte profesjonelle ISO Business Development-team for å starte din ISO-sertifiseringsreise. Vi skreddersyr tilbudene våre for å møte dine krav, og vi støtter en rekke ISO-standarder, inkludert ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 50001 og ISO 3824-2

Finn ut mer om Dovre Sertifisering sine akkrediteringer, oppdag våre kundetestimonier og finn ut mer om hvordan vi kan sertifisere ditt styringssystem.

Kontakt oss