ISO 45001

Arbeidsmiljø og Sikkerhet

ISO 45001 er den internasjonalt anerkjente globale standarden for organisasjoner som ønsker å demonstrere sin arbeidsmiljø og sikkerhets (HMS) prestasjon. Den beskriver kravene for å implementere et effektivt HMS system, som spiller en viktig rolle i hvordan bedrifter måler, styrer og kontrollerer sin miljøpåvirkning.

Ta kontakt

ISO 45001 Sertifisering

ISO 45001-serien av standarder gir prinsippene for miljøstyring og rammeverket for å implementere et styringssystem for helse, miljø og sikkerhet. Denne standarden er verdens ledende standard for styring av et ledelsessystem for HMS.

ISO 45001:2023-standarden gir organisasjoner en strukturert ramme for systematisk å håndtere arbeidsmiljøspørsmål, øke HMS ytelsen og sikre overholdelse av forskrifter. Å oppnå ISO 45001 sertifiering viser en forpliktelse til helse, miljø og sikkerhet. 

Denne sertifiseringen gir bedrifter i alle størrelser og bransjer verktøyene til å håndtere sitt styringssystem rundt helse, arbeidsmiljø og sikkerhet samt være i samsvar med gjeldende lover og forskrifter.

Hva er fordelene med ISO 45001 standarden?

Implementering av et styringssystem for helse, miljø og sikkerhet gir en rekke fordeler for organisasjoner og tilbyr en helhetlig tilnærming til kontinuerlig forbedring av produkter, tjenester og operasjoner. ISO 45001-sertifisering for arbeidsmiljø demonstrerer en forpliktelse til systematisk arbeid i forhold til å forbedre sitt arbeidsmilø og øker tilliten til din bedrift hos kunder og interessenter.

Noen fordeler med ISO 45001-standarden inkluderer:

  • Konkurransefortrinn

  • Kostnadsbesparelser

  • Overholdelse av lover og forskrifter

  • Opptimal logistikk og transport

  • Operasjonell kontroll

  • Forbedre arbeidsmiljøytelse

"When we engaged Dovre Sertifisering I was immediately put at ease due to the open and approachable manner of their auditors and staff"

"Dovre Sertifiseiring were very knowledgeable in the area of energy management and had a personable approach during the certification process"

Hvordan bli ISO 45001 sertifisert

Å oppnå ISO 45001 Arbeidsmiljø sertifisering innebærer implementering av et styringssystem.

Hundrevis av organisasjoner har blitt sertifisert til ulike ISO-standarder av Dovre Sertifisering, inkludert bedrifter som Stangeland, Beerenberg osv.

Våre eksperter innen ISO-vurdering vil gjennomføre en omfattende flertrinns vurderingsprosess for å revidere ditt miljøstyringssystem og avgjøre om din organisasjon overholder ISO 45001-kravene. Hvis selskapet ditt trenger en gap-analyse før sertifisering, kan vi også tilby denne tjenesten til selskapet ditt.

Les mer

Start reisen til sertifisering

Kontakt vårt team for et gratis og uforpliktende tilbud fra vårt dedikerte profesjonelle ISO Business Development-team for å starte din ISO-sertifiseringsreise. Vi skreddersyr tilbudene våre for å møte dine krav, og vi støtter en rekke ISO-standarder, inkludert ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 50001 og ISO 3824.

Finn ut mer om Dovre Sertifisering sine akkrediteringer, oppdag våre kundetestimonier og finn ut mer om hvordan vi kan sertifisere ditt styringssystem.

Kontakt oss